STEVENSON

Hälsa & livskvalitet som en naturlig del i livet

Jag är en person som brinner för hälsa, livskvalitet och förverkliga mina drömmar i livet. Har jobbat på management nivå i många år och teamet fungerade alltid bäst när medarbetare fick utveckla sig själv genom sitt arbete. Då kom motivationen av sig själv.

Idag arbetar jag med det jag älskar, att bygga en verksamhet i ett långsiktigt perspektiv. och på marknadens villkor. Det finns inget annat sätt att nå framgång även om många produktions-orienterade personer försöker tvinga marknaden att ”lyda” och rätta sig efter deras normer.

Det är ett race man aldrig kan vinna eftersom marknaden alltid finner nya vägar för att förverkliga sina behov. Har man däremot ”örat mot rälsen” och är lyhörd kan man fånga upp behoven, möta dem och aldrig stanna i sin utveckling brukar framgångarna komma helt naturligt.

För 25 år sedan arbetade jag mig tillbaka till livet efter en livshotande sjukdom. Det var tufft. I synnerhet eftersom jag var ensamstående mamma med två barn. Men det också kärleken till mina barn som gav mig styrkan att överleva.

När jag på darrande ben kom ut på andra sidan och förstod att jag skulle överleva insåg jag att var tvungen att ändra min livsstil för att ej hamna i samma situation igen.

Jag gjorde karriär på mangementnivå, studerade till en fil kand i Business Economics på fritiden under 10-års tid, sponsrad av min arbetsgivare Posten, samtidigt som jag var ensamstående mamma med två barn.

Med andra var jag en typisk A-presterare som bara trodde att livet skulle gå spikrakt uppåt hela tiden. Efteråt har jag förstått att jag kanske missade livet och när jag blev sjuk kunde jag knappt tro det. Då var jag tvungen att stanna upp och möta livet och det tog sin tid att lära sig att ”se gräset växa” men efter två kände jag att jag hade ändrat min livvstil till att mer lyssna på min inre röst och förverkliga mina drömmar.

Under min återhämtningsperiod började jag lyssna mer på min kropp och hitta en livsstil som fungerade för en person som jag som alltid så mycket energi och tycker att det finns så många roliga saker att göra och lära sig i livet.

Jag började träna mer o vips kände jag att min energi kom ut på rätt sätt och kände mig mer i balans. I samband med detta såg jag över min kost och började äta mindre kött och dricka mineralvatten. Ju mer mineralvatten jag drack, desto bättre mådde jag. Det var då jag förstod att mineralerna i vattnet hade en positiv påverkan på min kropp.

Dä började resan att testa mineralvatten med olika mineralsammansättning och pH värde och sedan dess har det blivit en viktig del i mitt eftersom jag är frisk och kan vara aktiv och må bra. Det viktiga man gör något som är kul och som man mår bra av.

Min passion för mineralvatten har bara vuxit och därför delar jag gärna med mig av mina erfarenheter till dom som vill testa. Min syn på mineralvatten är att det är en del av en livskvalitet och aktiv livsstil och att man kan undvika en massa tillskott så som vitaminer och annat.

Idag har jag förmånen att jobba med mineralvatten i olika former, som egen dryck eller som bas i andra drycker. Att våra kunder sedan kan få detta livselixir med sin egen etikett och hjälpa till att sprida genom olika event, aktiviteter och varumärkes-byggande är för mig något som är optimalt positivt.

Orsaken till att jag startar denna blogg är det oförtjänt dåliga rykte som mineralvatten i vissa fall har fått på marknaden då man minimerar denna fantastiska, naturliga produkt som i vissa fall silats genom jordlager i flera tusen år utan föroreningar till begreppet ”flaskvatten”. Dess anhängare påstår att det är onödigt att köpa vatten på flaska och att man lika gärna kan ta vatten från kranen. Det är som att jämföra vin och vinäger och säga att det är samma sak, vilket få skulle hålla med om.

Diskussionen rör bara den yttre miljön och dessa personer verkar helt ha tagit avstånd från sin inre miljö och att investera i den genom att dricka bra mineralvatten. Balans i livet handlar både om inre & yttre miljö.

Det är två helt olika produkter och att jämföra dem på det sätt som görs idag är helt missvisande. Mineralvatten tappas idag med ett miljövänligt tänkande och 92 % av PET-flaskorna pantas och återanvänds.

Mineralvatten med bra mineralsammansättning bidrar till en bra livskvalitet och därför är jag stolt att att få vara med och lansera ett mineralvatten med basiskt pH-värde, vilket det om det ligger över 7.0, balanserad mineralsammansättning med en hög andel bikarbonat som historiskt sett alltid funnits med i olika huskurer och ansetts välgörande eftersom det minskar vårt surhetsindex. I vårt mineralvatten finns det helt naturligt. https://stegforhalsa.se/vilka-ar-fordelarna-med-att-dricka-vatten-med-bikarbonat-varje-dag/

Efter 12 år i denna bransch hittade jag en leverantör som förstod vad jag pratade om och var villig att möta den svenska marknaden på marknadens behov fullt ut.

Vi ser ej bara flaskor, korkar och etiketter. Vi ser helheten och adderar mervärden och nytänkande till denna fantastiska produkt som vi alla brinner för. Att få jobba med något som påverkar hälsa och livskvalitet i positiv riktning är verkligen en gåva i livet.

Vi har nu arbetat med vårt nya koncept i ett år och det lanserades den 1 januari 2019 och det bara början på vår spännande resa tillsammans. Vi kommer att kunna erbjuda många nya spännande upplägg. Alltid med mineralvatten i fokus.

Rigmor Stevenson

Ett svar på ”STEVENSON”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.