LIVSSTILDRYCKER

Mineralvatten & livskvalitet-Min passion

Äntligen kan jag uppfylla en dröm och starta en blogg om det som är en stark passion i mitt liv; hälsa och livskvalitet och hur mycket ett högkvalitativt mineralvatten med  en balanserad mineralsammansättning och rätt pH värde kan påverka ditt liv i positiv riktning genom att det boostar ditt immunförsvar, för ut slaggprodukter om du dricker rätt mängd per dag i kombination med att du får en mjuk och elastisk hud.

Det finns många olika typer av mineralvatten och det viktigaste är pH värdet och mineralsammansättning när man väljer vatten. Det är endast ett basiskt/alkaliskt mineralvatten med pH värde över 7.0 (neutralt) som är välgörande för kroppen eftersom det bidrar till att normalisera pH-värdet i kroppen som bör vara 7.35-7.45.

Att dricka ca 2 liter vatten varje dag är en av de bästa sakerna du kan göra för din hälsa eftersom du kan förhindra att sjukdomar utvecklas om kroppen har rätt vätskenivå. Vatten utgör inte bara en stor andel av kroppens uppsättning, utan är även viktigt för att organen ska kunna utföra sina individuella funktioner ordentligt.

Jag vill på detta sätt ge mineralvatten den ”röst” som det förtjänar eftersom detta livselixir är alldeles för bra och viktigt för oss för att degraderas till ett ”flaskvatten”.